SHABU TO GO DEVENTER

SHABU TO GO DEVENTER Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 921 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Shabu To Go Deventer. Meer weten? Ontdek meer

24 sep 2022 om 20:53 Verkeerde sushi geleverd. Smaak verder oke, niet top
24 sep 2022 om 20:42 Het eten was heel er lekker
24 sep 2022 om 18:24 De onwaarschijnlijk knappe dame die ons eten kwam brengen was uitermate enthousiast en een genot om meet de praten. Proficiat
22 sep 2022 om 22:02 Heerlijke bowl, op tijd bezorgd. Vriendelijke bezorgster. Top!
20 sep 2022 om 20:23 Sushi was erg goed, kwam na een half uur en vriendelijke bezorger. Volgende keer
17 sep 2022 om 21:11 Gaf aan dat het 45 minuten ging duren het eten was er al binnen 20 minuten. De hotbowls en bubble tea plus het toetje waren heerlijk. 5/5.
14 sep 2022 om 19:20 Sushi redelijk, niet de beste. Hoe het bezorgd wordt is niet ok: te veel onnodige plastic en verpakkingen. Wanneer je vraagt sojasaus, stokjes, etc. achterwege te laten krijg je het alsnog.
12 sep 2022 om 19:48 Lekkere sushi en exact op het verzochte tijdstip geleverd!
10 sep 2022 om 19:23 Goede sushi en lekker snel bezorgd!
10 sep 2022 om 9:26 Heeerlijk! Aanrader!
7 sep 2022 om 6:58 Netjes op tijd bezorgd en heerlijk gegeten!
1 sep 2022 om 3:03 The soy sauce tastes really weird and very sour, I think this restaurant needs to check the soy sauce one more time again and do quality check. In addition, the sushi is not fresh. We barely enjoy our food